Login

Ekampagne til din iPhone

I dag er vi glade for at kunne præsentere, en ny mobil optimeret version af Ekampagne, der giver dig lynhurtig adgang til virkelig flotte statistik rapporter, på alle de nyhedsbreve du har sendt. Det er hurtigt, det ser godt ud, og det er tilgængeligt nu. Det eneste du behøver gøre, er at logge på din konto, fra en hvilken som helst iPhone eller Android telefon, og den mobile version af websiden bliver vist som default. Her under følger en kort præsentation af hvordan det ser ud.

Ekampagne til din iPhone

Kør det som en rigtig applikation

En af de gode ting ved iPhone er, at man kan lancere web applikationer på samme måde som de traditionelle applikationer du køber via App Store. Ved at gå til din konto via Safari og tilføje den til din Home screen, får du en dedikeret knap der vil downloade dine seneste rapporter med et enkelt klik. Der er tilmed lavet et lille icon og en loading skærm der vises mens dine seneste rapporter downloades.

Home screen

Der er masser af cool teknologi under motorhjælmen i den mobile version af Ekampagne, og vi skal nok følge op, og dele flere af de interessante detaljer med dig, senere her på Ekampagne.dk Følg med her i vores nyheds arkiv, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev i kolonnen til højre, så er du sikker på, ikke at gå glip af nyhederne.

Let at skifte mellem mobil og web version

Mens den mobile version handler om din kampagne rapporter lige her og nu, kan du stadig skifte til den fulde version af Ekampagne og få adgang til alle vores funktioner med et enkelt klik. På sidefoden på hver side er et link til at skifte til den tilsvarende side i den fulde version af applikationen. Du vil automatisk skifte tilbage til den mobile version, næste gang du logger ind.

Det er ikke muligt at kommenterer denne artikel.