Login

Lister og Modtagere

Håndtering af lister og modtagere har aldrig været lettere!

Vi har fjernet alle de besværlige elementer ved håndtering af e-mail lister, så du kan koncentrerer dig om det du er bedst til. Nu er det slut med manuel håndtering af afvisninger, tilmeldinger, afmeldinger. Om du har en lille liste, en liste med mange tusinde modtagere, som du har brug for at segmenterer og personliggøre med navn, eller andre data. Det hele klares automatisk med Ekampagne.dk Du kan oprette lige så mange lister som du har lyst til, det er helt gratis, du betaler kun for de e-mails du sender.

Klik på billederne herunder for at forstørre dem.

Simpel håndtering af dine modtagereBrugervenligt værktøj til segmentering af dine modtagereOpbevar data om dine modtagere med tilpassede felter

Ønsker du at gøre det endnu smartere?

Du kan opbygge segmenter på din liste, der er målrettet en bestemt type af abonnenter. Disse kan være baseret på enhver abonnent demografi du har fra tilmeldingsformularen, samt tidligere kampagne aktivitet, som f.eks. kun de abonnenter, der åbnede de sidste 3 e-mails eller klikkede på et bestemt link.


Brugervenlig håndtering af dine Email lister og modtagere:

Tilmeldings Formularer Tilmeldingsformularer:

Brug vores enkle værktøjer, til at oprette enkle, eller avancerede formularer på få minutter. Systemet generere automatisk en kode, lige til at indsætte på din hjemmeside.

Tilpassede FelterTilpassede felter:

Opbevar værdifuld data på dine modtagere og brug det som “personligt” indhold i dine nyhedsbreve. Det kunne være Navn, Køn, Alder, By, Postnr, eller andre data du har opsamlet på dine modtagere.

SegmenteringSegmentering:

Send målrettede kampagner til grupper af modtagere baseret på deres data. Det er både billigere og har en højere konvertering hvis du segmenterer din kampagne, og f.eks. sender en målrettet Email til de modtagere der har vist interesse for en given produktkategori, bestemte serviceydelser eller lign.

Eksporter til ExcelEksporter til Excel.

Alle dine lister med modtagere inkl. deres data kan let eksporteres. Vælg hvilke felter du ønsker og eksporter fra en hvilken som helst liste direkte til Excel.

Tilpas til/afmeldings procedurenTilpas procedurene:

Hold styr på din tilmeldings og afmeldings proces. Det er simpelt at angive hvilke sider en bruger skal viderestilles til, ved en til eller framelding.

Ekskluder automatiskEkskluder automatisk:

Send aldrig mere til modtagere der har afmeldt sig dit nyhedsbrev. Systemet arkiverer automatisk de modtagere der afmelder sig, så du ikke skal bruge tid og ressourcer på at vedligeholde dine lister.

Bekræftelses preocesBekræftelses proces:

Med Ekampagne har du mulighed for at lave det der kaldes en dobbelt “opt-in” som i praksis betyder, at en bruger får tilsendt en mail, med et aktiveringslink som skal bekræftes, inden der kan modtages nyhedsbreve.

Preference centerPræference center:

Lad dine modtagere redigerer deres egne data. Et simpelt link i dit nyhedsbrev, giver dine modtagere adgang til at redigerer de oplysninger (som du har valgt skal være tilgængelige for modtageren), som f.eks. navn, adresse, postnr, by, interesser, køn, alder m.m.

Fleksibel ImporteringFleksibel importering:

Simpel funktion til at importere modtager lister til din konto. Du har mulighed for, manuelt at importerer enkelte Email adresser til eksisterende lister, eller uploade Excel ark med flere tusinde modtagere, med flere informationer om hver enkelt kunde/modtager.

RSS Feed for liste aktivitetRSS for liste aktivitet:

Se ny modtager aktivitet for dine lister uden at logge ind. Tilmeld dig et RSS feed, så bliver du automatisk informeret når der er tilmeldinger til dine lister.