Login

Statistik og Rapporter

Ekampagne.dk giver dig et omfattende sæt af realtids-rapporter som giver dig mulighed for præcist at måle effekten af hver kampagne/nyhedsbrev du sender. Ud over, åbninger og klik i nyhedsbrevet kan du også måle din kampagnes effektivitet vedrørende salg, konverteringer og investeringsafkastet (ROI), og ved et enkelt klik kan du automatisk integrerer dine nyhedsbreve med Google Analytics.

Klik på billederne for at forstørre.

Statistik Overbliksbillede. Statistik over modtager aktivitet. Klik aktivitet. Statistik over Email programmer


Brugervenlige værktøjer til avancerede statistikker:

Google AnalyticsGoogle Analytics:

Ved et enkelt klik i systemet får du automatisk Google Analytics link tagging i dine nyhedsbreve, derefter er det en ren leg at spore de salg og konverteringer, der kommer direkte fra dit nyhedsbrev.

Ekampagne_Til_iPhoneStatistik og Rapporter til din iPhone

Den mobile version af Ekampagne.dk, giver dig lynhurtig adgang til virkelig flotte statistik rapporter, på alle de nyhedsbreve du har sendt. Det er hurtigt, det ser godt ud, og det er virkelig smart. Nu kan du følge med i statistikkerne uanset hvor du befinder dig. Læs mere her om Ekampagne til din iPhone.

Sammenlign dine kampagner mod hinandenSammenlign nyhedsbreve:

Se tendenser hos dine brugere, ved at sammenligne åbninger, klik mm. for flere nyhedsbreve på én gang. Du vil hurtigt kunne se hvad der interesserer din modtagere, og nok endnu vigtigere, hvad der IKKE interesserer dem.

Send til en venSend til en ven:

Spor den virale aktivitet i nyhedsbrevet ved at se nøjagtigt, hvor mange, og hvem af dine modtagere der sender dit nyhedsbrev videre til en ven.

Klik på linksKlik på links:

Se hvor interessen i dit nyhedsbrev er, se bl.a. hvilke links/produkter der var populære, hvor mange der klikkede, hvem der klikkede, over en hvor lang tidsperiode.

BouncesBounces:

Hvilke modtagere fik ikke dit nyhedsbrev og hvorfor. Har du nogensinde spekuleret på hvorfor nogle af dine nyhedsbreve ikke når frem? Det er penge ud af vinduet med sådanne modtagere. Nu giver vi dig værktøjet til at finde fejlen, så du igen kan se en forretning i at sende nyhedsbreve til ALLE dine modtagere.

AfmeldingerAfmeldinger:

Systemet sørger for at du ikke ved et uheld, prøver at sende til de modtagere, der har afmeldt sig. Systemet arkiverer de modtagere der afmelder sig, så du ikke skal bruge tid og ressourcer på at vedligeholde dine lister.

Eksporter til ExcelEksporter til Excel:

Eksportere alle statistik data til Excel, for offline-opbevaring eller yderligere analyse. Denne funktion viser sig gang på gang at være uundværlig, for salgsafdelingen der hellere end gerne, vil have en liste med modtagere, der allerede har vist interesse, ved at klikke på et link for at læse mere.

Modtagerens historieModtagerens historie:

Se historikken for hver enkelt modtager i en smart tidslinje og se tendensen for den enkelte modtager.